Garanterat arbete

Att flytta våra kunders egendom är ett stort ansvar som vi tar på största allvar, och vi erbjuder alltid våra kunder en försäkring på arbetet som vi utför. Som din flyttfirma i Haninge erbjuder vi även kvalitetsförsäkring på vårt arbete, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss och det vi erbjuder. Hos oss gäller RUT-avdraget på 50 % för privatpersoner, och vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert. Kontakta oss gärna om du önskar att få veta mer om oss och vår flyttfirma. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med att flytta.

Flyttfirma i Haninge med bred erfarenhet

Under många år har vi arbetat inom branschen med att erbjuda både privatpersoner och företag en stressfri och lyckad flytt. Vår flyttfirma står för kvalitet och service och det är anledningen till att vi har fått många nöjda kunder genom åren. Vi tror även på en öppen kommunikation med kunderna. Vi vet vad som behövs för en framgångsrik flytt, och vi använder alltid våra kunskaper för att göra det enklare för den som flyttar. Låt våra medarbetare i Haninge göra det tunga arbetet åt dig så kan du fokusera på annat.

Personlig och trygg

Alla uppdrag är välkomna hos oss. Det spelar ingen roll om du ska flytta från ett stort hus eller om du ska flytta ditt kontor. Vi tar oss an stora som små uppdrag i hela Haninge. När du tar kontakt med oss kommer vi att diskutera vad ditt behov är och hur vi som flyttfirma bäst kan hjälpa dig. Vi erbjuder alltid en personlig service till våra kunder. Behöver du hjälp med att packa ner dina ägodelar och plocka ner din TV från väggen? Detta är något som våra professionella medarbetare kan göra åt dig. Oavsett vilket behov av en flyttfirma du har är vi det rätta valet.