Tjänster vi erbjuder som flyttfirma

Ska du flytta ditt kontor? Eller kanske flytta från en lägenhet till ditt drömhus? Då har du kommit rätt. Att hjälpa våra kunder är vår passion, och vi gör det alltid till en hög kvalitet. Vi kan fixa flyttkartonger åt dig och även sköta packningen. Vi tror på att erbjuda prisvärda tjänster åt våra kunder och vi kan också lämna en kostnadsfri offert. Du är även varmt välkommen att kontakta oss direkt. Vi svarar gärna på alla dina frågor.

img

Kartonger

Vi kan erhålla med kartonger åt dig och även hjälpa dig med packningen. Skulle du behöva hjälp med att demontera TV, möbler o.s.v.? Vår kompetenta personal hjälper dig med allt det du behöver.

img

Transport

Vår flyttfirma hjälper dig med att lasta bilen och transportera dina ägodelar till ditt nya hem, kontor eller arbetsplats. Vi ser även till att lasta av och packa upp.

img

RUT-avdrag

Eftersom vi är ett seriöst företag har vi F-skatt och detta betyder att våra kunder som är privatpersoner har rätt till RUT-avdrag när de använder sig av våra tjänster.

img

Stora och små flyttar

Det finns inga önskemål som är för stora eller för små för oss, utan vi tar oss an allt arbete med ett stort leende på läpparna. Kontakta oss gärna för att planera en skräddarsydd flyttplan för att hjälpa dig!