Detta är Nacka Flytt och Transport AB

Vi är ett etablerat företag som under åren har hjälpt många till en lyckad flytt. Många av våra kunder är rekommenderade eller återkommande kunder till vår firma vilket vi är stolta över. Vi finns tillgängliga 7 dagar i veckan och kommer en tid som passar dig. Låt oss ta ansvar för din flytt och göra det enklare för dig. Ring, maila eller fyll i vårt formulär så berättar vi mer.

En säker flytt till ett rättvist pris

För oss är det viktigt att erbjuda ett rättvist pris till våra kunder och vi arbetar därför aktivt för att hålla våra priser nere. Vi på Nacka Flytt & Transport garanterar en säker flytt och att vi alltid behandlar dina ägodelar med respekt. För att du ska känna dig ännu mer säker med att anställa oss som din flyttfirma erbjuder vi självklart en garanti. Skulle olyckan mot förmodan vara framme, då står vi för det.

Kunniga och hjälpsamma medarbetare

Våra duktiga medarbetare möter alltid våra kunder med ett leende på läpparna. Vi tror på att erbjuda dig en bra service där du kan känna dig avslappnad med att överlämna allt arbete åt oss. För en stressfri och lyckad flytt är det vi på Nacka Flytt & Transport du borde kontakta.